18 Januari 2019

agile42 Sweden anställer ny coach!

Eftersom affärsverksamheten för agile42 fortsätter att växa i snabb takt ​söker vi nu en ny coach som skulle vara belägen i Stockholm, Sverige​​

Vad vi förväntar oss av dig

Ditt primära fokus skulle vara att hjälpa och stöda våra lokala kunder i deras unika agila resa. Du kommer även få möjligheten att co-coacha och co-utbilda kunder tillsammans med dina internationella kollegor, så lite av din arbetstid spenderas i grannländerna i Norden samt de baltiska länderna och Europa. Det är viktigt att du är villig att resa en del i arbetet.

Som ny coach på agile42 får du ta del av det fantastiska on-boarding programmet. I det här skedet får du lära dig tekniker som bl.a. coaching, problemlösning, konflikthantering, teamuppbyggnad och -strukturering samt teamutveckling. Du kommer få grafisk facilitering och kompetenser i att utbilda andra. Ifall du har expertis och kunskap inom dessa områden från förut ser vi det som en fördel, men det är inte ett krav.

En sak vi verkligen värdesätter och förväntar oss av dig är din goda attityd till coaching. Vi förväntar oss att du är öppen och nyfiken och att du har en vilja att lära dig genom att experimentera. Det är även viktigt att du kan reflektera över dig själv och ditt arbete samt förbättras i de områden där du känner att det behövs. Det viktigaste är att du är villig att hjälpa andra nå sina mål och lyckas.

Det är viktigt att du har en förståelse för teamdynamik och att du kan läsa av sociala situationer. Du bör ha kompetens i problemlösning, facilitering, du skall vara analytisk och villig att arbeta med ett internationellt team av erfarna coacher. Du behöver vara bra på att kommunicera, vara utåtriktad och kunna arbeta på professionell nivå på ​svenska och engelska​​. Ifall du kan fler språk är det till stor fördel för dig (t.ex. finska, tyska o.s.v.). Några års erfarenhet som ScrumMaster är till din fördel, eller erfarenhet av agilt coachande från förut. 


agile42 arbetskultur är som en internationell familj

agile42 anser att ha en progressiv och social företagskultur är av yttersta vikt. Vår arbetskultur kan bäst beskrivas som en internationell klan, som en stor internationell familj. Vi gillar personer som aktivt deltar, är engagerade och samarbetsvilliga för att få saker och ting gjorda. Du kommer att finna en massa kunskap hos dina kollegor, mycket autonomi och självständighet, väldigt få chefer och minimalt med byråkrati. På agile42 är vi måna om våra kollegor och stöder starkt personligt lärande. Vi strävar efter att ta del av kompetenta och självstyrda kollegor genom mentorskap, learning-by-doing tankesättet och ett inspirerande kollegium fullt av erfarenhet och expertis.

Vi träffar regelbundet våra kollegor

Inom företaget ordnar vi alla år 5 stycken träffar som vi kallar Coach Camps, och 1 internationell Coach Camp då hela företaget träffas. Under Coach Camp dagarna kommer du möta, samarbeta med och framför allt ha roligt med kollegor från Tyskland, Finland, Danmark, Nederländerna, Italien, Turkiet, Sydafrika, Amerika och Kanada. Under dessa tillfällen delar vi vad vi lärt oss, våra erfarenheter och förbättrar vår service portfolio. I vår portfolio kommer du hitta bl.a. “The Team Coaching Framework” och “The Enterprise Transition Framework” samt alla våra uppskattade utbildningar vi erbjuder.

Var finns vi?

agile42 är grundat i Berlin år 2007, och vi bara fortsätter att växa sedan första dag! Idag har vi kontor i 10 olika länder världen över, och är ca 50 anställda. Eftersom vi fortsätter att växa söker vi nu nya kollegor till vårt svenska team!

Det svenska kontoret är grundat år 2017, så vi är relativt nya på marknaden här men trots det har vi mera jobb än vad vi klarar av. Därför behövs du! Ifall du älskar allt som är agilt, älskar hjälpa och stöda andra i deras framgång, då har du kommit rätt. Det finns inte ett bättre ställe att arbeta på än hos oss!

Vi har nyligen listats som en av vinnarna av “The Red Herring Top 100 Europe”, och är generellt kända som ett av de ledande agila coaching företagen i världen. Detta är vi mycket stolta över!

Ifall jobbet låter som något för dig, skicka in din ansökan och CV till oss per e-post till sweden@agile42.com. Ifall du har tilläggsfrågor får du gärna kontakta vårt kontor på +46 76 854 9417!

Image of sofia.svanback

Sofia Svanbäck

I am the Business Relationship Manager of agile42 in Finland and Sweden. I started working at agile42 in May 2018 and haven’t done anything so interesting before. The decision to join agile42 is a decision I am proud of today. My days are filled with customer related things, like negotiations, offers, and training / coaching bookings to mention a few.
Image of sofia.svanback

Sofia Svanbäck

I am the Business Relationship Manager of agile42 in Finland and Sweden. I started working at agile42 in May 2018 and haven’t done anything so interesting before. The decision to join agile42 is a decision I am proud of today. My days are filled with customer related things, like negotiations, offers, and training / coaching bookings to mention a few.

Latest Posts

agile42 Sweden anställer ny coach!

Eftersom affärsverksamheten för agile42 fortsätter att växa i snabb takt ​söker vi nu en ny coach som skulle vara belägen i Stockholm, Sverige​​

Image of sofia.svanback

Sofia Svanbäck

I am the Business Relationship Manager of agile42 in Finland and Sweden. I started working at agile42 in May 2018 and haven’t done anything so interesting before. The decision to join agile42 is a decision I am proud of today. My days are filled with customer related things, like negotiations, offers, and training / coaching bookings to mention a few.

Categories

    No categories yet